Online Vliegangst behandeling

Weerbaarheid de Bilt

Ontzettend goed dat jullie de online behandeling voor vliegangst bij kinderen gaan volgen! Dit betekent namelijk dat jij een betrokken ouder bent die de angsten van zijn of haar kind serieus neemt. Of het nu een makkelijke of moeilijke stap was, je hebt het gedaan. We hopen dat deze online behandeling jullie gaat helpen jouw kind beter te leren omgaan met zijn of haar vliegangst, zodat je zorgeloos met je gezin op vakantie kan gaan.

 

Hoe werkt het programma?

  • De video’s duren tussen de 2 en 5 minuten. Nog eens rustig nalezen wat we gezegd hebben? Je klapt de tekst uit door op “bekijk de tekst” onder de video te klikken.
  • Aan het einde van een video moet je altijd op ‘Afronden’ klikken. Het programma slaat je antwoorden dan op en zo weet je waar je vorige week gebleven bent, da’s handig!
  • Het menu aan de rechterkant kan je uitklappen, onder elk hoofdstuk verschijnen dan de paragrafen. Je kan zo altijd naar een andere stuk van de behandeling terug om iets terug te lezen.
  • Wanneer je een opdracht invult slaat het programma je antwoorden op. We beoordelen de antwoorden niet, deze zijn alleen voor jullie zelf. Na een jaar verloopt de toegang tot de cursus en zullen ook de antwoorden worden verwijderd. Meer weten over de informatie die we verwerken kan je teruglezen in onze privacyverklaring.
  • Je kan je antwoorden altijd aanpassen of inzien. Gebruik hiervoor de knoppen  “Herstart opdracht” of “Bekijk vragen”.
  • Heb je vragen? Laat het ons gerust weten via info@psychowijs.nl
Neem deel aan deze cursus
Direct starten