Cursussen - Praktijk PsychoWijs | Kinderpsychologen | Angsten overwinnen
other-pages-header

Cursussen

Er wordt vaak gezegd: "it takes a village to raise a child." Maar tegenwoordig sta je er vaak toch alleen voor. Loop je misschien wel tegen dingen aan waarvan je denkt: hoé dan?! En tips van vrienden en familie mochten niet baten. Tijd voor een volgende stap.

Want soms heb je gewoon even wat meer informatie nodig. Soms blijft je kind net te lang hangen in zijn angst en heb je de zorg dat het misschien zelfs erger lijkt te worden. Maar is het nog niet erg genoeg om naar de huisarts of psycholoog te gaan. Je wilt het eerst nog even zelf proberen, maar wát moet precies doen om je kind te helpen? Daar hebben we wat op bedacht!

Lekker vanaf je eigen bank, op je eigen tempo , volg je de video's en bijbehorende opdrachten. En je hoeft er geen oppas voor te regelen, dat scheelt weer!

Wij zijn groot voorstander van vroeg hulp bieden om erger te voorkomen, maar ook hebben we vertrouwen in jullie als ouders. Uiteindelijk kennen jullie je kinderen het beste. Hieronder kan je daarom kiezen uit cursussen waar je zelf, of met je kind mee aan de slag kan. Kom je er nu toch niet uit, dan kan je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek.

Heel veel plezier en succes!

Groetjes, Anne-Minke & Roxanne

 

€12

Online Vliegangst behandeling

Starten


other-pages-header

Onze meeste recente tips

Zelfvertrouwen van je kind vergroten
Verlaag de weerstand, vergroot de weerbaarheid

Soms pakken grapjes niet zo uit als je gehoopt had. Januari, het begint (eindelijk) koud te worden. Iedereen om ons heen is verkouden, grieperig, ziek. “Pfff ja, ik heb zo’n lage weerstand.” Wij hebben een intakegesprek met een moeder en haar zoontje. Ze komen omdat hij last heeft van angsten. Maar de jongen staat nog […]

Overprikkeling feestdagen voorkomen
9 tips om overprikkeling tijdens de feestdagen te voorkomen

Wist je dat we als mens gemiddeld per seconde 11 miljoen prikkels te verwerken krijgen? En dit is nog maar in een normale situatie. Moet je nagaan hoeveel het er zullen zijn tijdens zo’n spannend iets als Sinterklaas op school, pakjesavond, kerst, etc. Als die mensen, lichtjes, kleuren, pakjes, indrukken, gezelligheid… Geen wonder dat kinderen […]

Gratis PsychoWijs Power Sessie

Wil jij je kind over zijn angst en onzekerheden heen helpen? Ben je klaar met je zorgen maken over je kind? Wil je ook twee gouden tips die je direct kunt toepassen en ervoor zorgen dat je kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en meer durft? In een 30 min skypegesprek (vanaf je eigen bank of keukentafel) luisteren we naar je en geven je tips op maat. Iets voor jou? Wij zitten voor je klaar.

arrow
homepage-child-png-3