other-pages-header

Echt in gesprek met je kind

Je het een fijn en gezellig gezin, en alles er voor over om je kinderen zo goed en fijn mogelijk op te laten groeien. Maar nu merk je dat je kind ergens mee zit, misschien zelf sommige dingen niet meer durft, of ineens veel sneller van slag is dan eerst. Je hebt het even aangekeken, maar het gaat niet vanzelf over, en je maakt je zorgen. Wist je maar wat er speelde. Maar wordt het niet groter als je er aandacht aan geeft? Geen zorgen. Je kan prima met je kind in gesprek als je het gevoel hebt dat er wat speelt, zonder dat je dingen overdrijft of groter maakt dan ze daadwerkelijk zijn. Hoe?

Wij hebben onze drie beste tips voor jou gebundeld. Ga het gesprek met je kind aan en komt er achter wat er speelt. Naast dat je je kind zo beter kunt helpen, heeft het nog meer voordelen. Wil je weten welke dat zijn? Download dan nu het gratis E-book, en ga er direct mee aan de slag!

Download gratis onze praktische tips waarmee je direct je kind helpt om te praten over zijn of haar zorgen. Je ontvangt dan ook elke twee weken de beste tips van ons die jezelf en je kind een BOOST (zelf)vertrouwen geven. Durf jij het aan?

Gratis PsychoWijs Power Sessie

Wil jij je kind over zijn angst en onzekerheden heen helpen? Ben je klaar met je zorgen maken over je kind? Wil je ook twee gouden tips die je direct kunt toepassen en ervoor zorgen dat je kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en meer durft? In een 30 min skypegesprek (vanaf je eigen bank of keukentafel) luisteren we naar je en geven je tips op maat. Iets voor jou? Wij zitten voor je klaar.

arrow
psychowijs3