Gratis Adviesgesprek - Praktijk PsychoWijs | Kinderpsychologen | Angsten overwinnen
other-pages-header

Gratis Adviesgesprek

Ben jij een prima ouder, die met gezond verstand en wat intuïtie een heel eind komt, maar die even niet meer weet waar je goed aan doet?

Herken je dit?

  • Je kind zit niet lekker in zijn of haar vel. Je dacht dat het wel over ging, maar het wordt eerder erger. Veel vragen/trekken werkt niet, maar met rust laten gaat het ook niet oplossen.
  • Je kind is angstiger, trekt zich meer terug of reageert zich steeds meer af op anderen. Je weet niet of je nu moet pushen om over de angst heen moet komen of juist moet afwachten.
  • Je kind is onzeker en denkt bij voorbaat al dat het toch niet lukt. En wil het dus ook niet eens proberen. Jij bent door je ideeën heen om je kind toch uit te dagen.

Jij maakt je zorgen en je bent door je eigen oplossingen heen. Waar begin je bij een angstig/onzeker kind, hoe krijg je je kind zover minder verlegen te zijn en weer een uitdaging aan te gaan?

En jij? Hoe lang wil/kan jij die extra energie nog geven die dit kost?
Wanneer komt dat moment dat je besluit dat je er écht iets aan gaat doen, en je kind gaat helpen om over de angst of onzekerheid, die hem of haar belemmert, heen te komen?

Ben jij..

  • Klaar met de algemene tips en toe aan een advies op maat, een concrete tip waar je écht iets mee kan?
  • toe aan professional die naar jouw verhaal luistert, jouw persoonlijke situatie en jouw kind in overweging neemt en een advies geeft waar je wat aan hebt?

Dat kan. En goed nieuws: het kan zelfs gratis! In ons adviesgesprek nemen wij 30 minuten de tijd helemaal voor jou.
We luisteren goed naar jouw situatie en geven je in ieder geval twee concrete en praktische tips. Handvaten die jou en je kind helpen, zodat je kind minder angstig, minder verlegen of onzeker is en beter met tegenslagen om kan gaan. Ons streven: dat jouw kind een onbezorgde kindertijd kan hebben en lekker 100% zichzelf kan zijn.

Schrijf je via het formulier hieronder in voor een gratis advies.

Telefonisch advies PsychoWIjs

 

Wat anderen vonden van het adviesgesprek:

" Na het adviesgesprek had ik de bevestiging dat EMDR de juiste keuze was voor mijn dochter. Het was niet verkoperig, gewoon een eerlijk advies." 

 

"Het skypen was even wennen, maar het werkte wel! Toch een leukere kennismaking zo. Roxanne nam echt de tijd voor ons, en gaf ons een goede tip."

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

other-pages-header

Onze meeste recente tips

Zelfvertrouwen van je kind vergroten
Verlaag de weerstand, vergroot de weerbaarheid

Soms pakken grapjes niet zo uit als je gehoopt had. Januari, het begint (eindelijk) koud te worden. Iedereen om ons heen is verkouden, grieperig, ziek. “Pfff ja, ik heb zo’n lage weerstand.” Wij hebben een intakegesprek met een moeder en haar zoontje. Ze komen omdat hij last heeft van angsten. Maar de jongen staat nog […]

Overprikkeling feestdagen voorkomen
9 tips om overprikkeling tijdens de feestdagen te voorkomen

Wist je dat we als mens gemiddeld per seconde 11 miljoen prikkels te verwerken krijgen? En dit is nog maar in een normale situatie. Moet je nagaan hoeveel het er zullen zijn tijdens zo’n spannend iets als Sinterklaas op school, pakjesavond, kerst, etc. Als die mensen, lichtjes, kleuren, pakjes, indrukken, gezelligheid… Geen wonder dat kinderen […]