In de Media - Praktijk PsychoWijs | Kinderpsychologen | Angsten overwinnen
other-pages-header

Bijdragen aan radio, tv en andere artikelen

Met regelmaat werken we mee aan een artikel, TV-item of radio interview. Hieronder kan je ze (deels) terug lezen en kijken.

Editie NL - Vaccineer je Beer

WhatsApp Image 2019-06-12 at 18.44.21

EditieNL heeft ons geïnterviewd over angst, en hoe zich dat ontwikkeld. Het artikel gaat over kinderen die met hun beer naar het ziekenhuis gaan. HIER kan je de uitzending terug kijken.

Er is ook een uitgebreid artikel over geschreven. Deze kan je HIER terug lezen

EditieNL

IMG-20170816-WA0025

EditieNL heeft ons geïnterviewd over zelfbeeld en hoe social media dat kan beïnvloeden. Hier kan je uitzending terug kijken.

Journalistiek Zwolle

PschoWijs hechting

Een Zwolse journalist in opleiding maakte een item over onthechting als gevolg van veelvuldig doorplaatsen in de pleegzorg. Bekijk hier de video.

NRC  - Artikel over terreur angst

Bang kind

In deze tijd speelde terreuraanslagen een grote rol en merkte je dat iedereen alerter was. Wij deden een bijdrage aan een artikel in het NRC. Je kunt hem HIER teruglezen.

Radio 2 - Online Challenges

49203207_1868762286566291_3357737751918149632_n

Luister het interview HIER terug.

Media Challenges - RTL nieuws 8-2016

Media Challenges zijn intussen algemeen bekend. Vaak zijn ze leuk, maar helaas gaat het soms ook mis. Lees HIER onze bijdrage in het artikel van RTL nieuws.

Fabulous MaMa

Lees hieronder het artikel waarin Roxanne uitlegt waarom teveel bezorgdheid niet goed is voor je kind.

Gratis Kennismakingsgesprek

Wil jij je kind over zijn angst en onzekerheden heen helpen? Ben je klaar met je zorgen maken over je kind? Wil je ook twee gouden tips die je direct kunt toepassen en ervoor zorgen dat je kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en meer durft? In een 30 min skypegesprek (vanaf je eigen bank of keukentafel) luisteren we naar je en geven je tips op maat. Iets voor jou? Wij zitten voor je klaar.

arrow
homepage-child-png-3