Referenties - Praktijk PsychoWijs | Kinderpsychologen | Angsten overwinnen
other-pages-header

Referenties

Ik kreeg niet het gevoel dat er een label op me werd geplakt. Er werd goed gekeken naar wat ík nodig had. Mijn ervaring was zeer positief.

Meisje van 17

Door al haar gepieker was ze vaak aan het miepen. Nu heb ik mijn dochter weer terug, ze is weer net zo vrolijk als eerst!

Moeder van meisje van 10 jaar
other-pages-header

Onze meeste recente tips

weerbaarheid schoolreisje
Weerbaarheid: kan jouw kind zijn eigen wens en grens aangeven?

Laatst was ik op bezoek bij een school en voor de deur stond een grote touring car warm te draaien. Nu nog leeg, maar straks gevuld met drukke en gespannen kinderen die op weg gaan naar hun schooluitje: de dierentuin, het kruller möller museum, het pretpark etc. Die schooluitjes staan me nog goed bij. Want […]

bang weerbaarheid en zelfvertrouwen
Ik kan het niet, ik wil het niet, ik durf het niet!

Iedereen die terugdenkt aan zijn eigen opvoeding kan wel een paar oneliners van z’n ouders bedenken. Goed bedoelde adviezen die er voor moeten zorgen dat je je beter gaat voelen en meer durft; voor je eigen bestwil dus. De oneliner die mij is bijgebleven, is toepasbaar op momenten waar ik heel hard riep: “ja, maar, […]

Gratis PsychoWijs Power Sessie

Wil jij je kind over zijn angst en onzekerheden heen helpen? Ben je klaar met je zorgen maken over je kind? Wil je ook twee gouden tips die je direct kunt toepassen en ervoor zorgen dat je kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en meer durft? In een 30 min skypegesprek (vanaf je eigen bank of keukentafel) luisteren we naar je en geven je tips op maat. Iets voor jou? Wij zitten voor je klaar.

arrow
psychowijs3